dimecres, 1 d’abril del 2020


PASTÍS DE PASTANAGA

Ingredients:
- 375g de pastanaga pelada
- 1 taronja
- 150g de sucre morè
- 300g de farina d'arròs
- 1 c/s de canyella
- 15g de llevat
- 1c/c de nou moscada
- 40g de nous plades
- 1c/c de sal
- 120 ml d'oli suau
PREPARACIÓ:

- Precalentem el forn a 160º.

- Piquem o retllem la pastanaga i reservem.

- Ratllem la pell de la taronga i fem suc.

- En un bol, batem els rovells dels ous amb el sucre, la pell de taronja i 50ml del suc fins que quedi una mica escumós.
Incorporem l'oli al bol dels rovells i barregem poc a poc .

- En un altre bol fem les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla anterior.

- En un bol a part, posem tots els ingredients secs: la farina d'arros, llevat, la canyella, la nou moscada, la sal i les nous trossejades.

- Afegim la mescla seca en el bol on tenim els ingredients humits i barregem poc a poc fins que quedin tots els ingredientsben integrats.

- Engrassem un motlle amb oli, intruduïm la preparació i ho posem al forn durant 50' o 1h a 160º.

BON PROFIT!!!
Èlia Rovira Tugues 6èA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari: